Dedicated Transport

Voor enkele klanten voeren wij dedicated (klantspecifieke) transporten uit direct vanaf de klant naar hun klanten zonder overslag. Dit zowel voor bulk-goederen als specialistische bezorgingen bij eindconsumenten in huis. Onze chauffeurs treden op als ambassadeurs van onze klanten! Dedicated transport vertegenwoordigt ongeveer de helft van onze activiteiten.

Dedicated transporten zijn vaak langdurige en intensieve samenwerkingsverbanden met hoge kwaliteitseisen waarin terecht gesproken kan worden van partnership. Zaken zoals in-house planning, EDI-dataverkeer en lokale depots behoren bij dedicated transport tot de mogelijkheden. Opmerkelijk is dat wij voor deze klanten ook in hun 'kleuren' rijden in plaats van het bekende Darviblauw!

Voorbeelden van dedicated transport binnen Darvi Transport zijn:

- Het leveren van keukens in de particuliere en professionele sector. Keukens worden bij particuliere klanten in-house geleverd door ervaren opgeleide chauffeurs en hun bijrijder. Ook de hiervoor benodigde extra activiteiten zoals het regelen van verhuisliften, kranen, ontheffingen zijn zaken die onze transportplanners voor onze klanten regelen.Ook rijden we voor deze klant met een "dubbel" wagenpark zodat er een ontkoppelpunt is tussen productie en transport. Fluctuaties qua productievolumes of transportvolumes worden op deze manier zo goed mogelijk opgevangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Het leveren van suiker aan zowel industriële grootverbruikers als aan winkels en andere leveranciers van suiker. Voor het vervoer van suiker maakt onze klant zowel gebruik van dedicated bulkvervoer als regulier dedicated transport als groupage. Zo wordt er afhankelijk van de gewenste servicevraag altijd een kosteneffectieve oplossing geboden!